Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Geef uw smaakpapillen de kost...

...met uw traiteur in Antwerpen! Onze verfijnde keuken met dagverse ingrediënten kan uzelf en anderen vast en zeker bekoren. Wij kijken er al naar uit om er samen met u een geslaagd feest van te maken!

Traiteur

Heerlijke verwennerijen voor uw smaakpapillen, dat is precies waarvoor u terecht kunt bij u traiteur in Antwerpen. Traiteur-Antwerpen.be zorgt voor hemelse gerechten en gerechten van topkwaliteit aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Verwen uzelf en anderen met puur genot!

Catering

Verse en kwalitatieve producten én een ervaren keukenploeg. Catering met een correcte en vlotte bediening. Een onberispelijke service op maat van al uw aangelegenheden. Traiteur-Antwerpen.be vormt ongetwijfeld uw ideale partner voor al uw events en speciale gelegenheden!

Recepties

Een receptie dient tot in de puntjes te worden verzorgd. Daarom is uw traiteur in Antwerpen de geknipte man: de lekkerste hapjes en broodjes aan scherpe all-in tarieven overgoten met de nodige zorg en aandacht om uw receptie tot een goed einde te brengen!
Catalogus & suggesties

Uw traiteur in Antwerpen staat garant voor een onvergetelijke maaltijd

Traiteur-Antwerpen.be staat voor een uitgebreid assortiment aan gerechten – zowel voorgerechten, hoofdgerechten als nagerechten – overgoten met de nodige portie klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Uw traiteur in Antwerpen staat steeds voor u klaar om u te helpen bij uw keuze, zodat u tijdens uw gelegenheden kunt genieten van hemelse lekkernijen.

Bij uw traiteur in Antwerpen kunt u terecht voor diverse diensten. We voorzien een rijkelijke menukaart, zodat we vast en zeker aan alle monden en smaken kunnen voldoen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van heerlijke taarten – zoet en zout – als smaakmaker voor uw receptie? Of van dagverse warme gerechten met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten voor uw walking diner? Of misschien bent u op zoek naar lekkere desserten waar het water u van in de mond loopt? Werkelijk alles is mogelijk, met het oog op uw genot.

We staan u bij tijdens al uw aangelegenheden. Gaande van recepties tot walking diners, van communiefeesten tot huwelijken, van bedrijfsfeesten tot een heleboel andere vieringen. Het volstaat om enkele dagen op voorhand uw bestelling door te geven om weldra te kunnen profiteren van onze jarenlange ervaring aan kookkunsten. De medewerkers van uw traiteur in Antwerpen garanderen u een culinair festijn om u tegen te zeggen, eentje om nooit meer te vergeten.

Verwennerij én professionaliteit ten top bij uw traiteur in Antwerpen

uw Traiteur in Antwerpen heeft ongelooflijk veel ervaring met de authentieke keuken. Kant-en-klare producten en gerechten worden vermeden in de keuken, zodat u zeker kunt zijn van enkel en alleen verse gerechten. Ook de voorbereiding met basisproducten als kruiden en specerijen zijn op basis van op en top kwalitatieve en verse ingrediënten, want een service van hoog kaliber is waar we elke dag opnieuw naar streven.

Bovendien heeft Traiteur-Antwerpen.be een oog voor detail: minutieuze afwerkingen, prachtige presentaties, wonderlijke borden. Niet alleen uw buik zal worden verwend met onze klasse, maar ook de ogen geven we met alle plezier de kost. Uw traiteur in Antwerpen stelt bovendien ook andere belangrijke pijlers bovenop: stiptheid, een correcte opvolging van alle afspraken en betrouwbaarheid. Een geslaagd feestje begint hier!

Had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden voor uw feest of aangelegenheid? Contacteer uw traiteur in Antwerpen dan vandaag nog. We trachten u steeds zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2014-2017 Traiteur Antwerpen
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Traiteur Antwerpen

2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons